lördag 30 juli 2011

Skönaste tiden...

... börjar nu! :) Gick en sväng på stan igår, var på kaffe med Maria efter jobbet. Kom hem, lastade ur alla höbalar Kaj hämtat. Jag och Kalle gick en skön promenad i skogen, både jag och hans trivs som fisken i vattnet att gå rätt ut i skogs. Inte längs stigar utan verkligen braka genom blåbärsris, under granar, rätt genom buskar. Verkligt bra motion! Lyfter man inte fötterna ligger man snart... Enda minuset och ett stort sådant är dom förbannade myggorna. Kan inte jävlarna DÖ??

Pastilli har vi börjat släppa med K en halvtimme i stora hagen på 'grönbete'. Jag tror hon förbränner mer än hon käkar, jösses vad den hästen galopperar! Idag visade jag dom hela hagen, den skogsdel vi har skärmat av. Båda la iväg i full fräs. Skrämde halvt ihjäl en hare som suttit och ätit i det långa gräset. 

Är lite orolig över Klimpen. Har inte visat sig än idag. Rambo kom in idag halt på ena framtassen. Fräst och morrade när man rörde om den. Men när han sovit ngra timmar gick han bättre. Hoppas dom inte slagits med ngt i skogen.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar