måndag 12 april 2010

Singing bee



Lördagskvällens spelkväll är över. Vi har återhämtat oss efter bål, sång, krax och lite träningsvärk i magen efter allt skratt. Kvällen inleddes med vårrullar. Recept följer: (efter önskemål) Gjorde även en creme brule till efterrätt men den blev nog inte allför lyckad. Skyller på receptet!

Fräs 4 strimlade salladslökar (jag tog vårlök), 1 strimlad paprika, 200g strimlad vitkål, 1 riven morot, vitlöksklyftor och chili enl. tycke, 400 g köttfärs. Smaksätt med 1 köttbuljongtärning och 1 tsk ingefära. Sätt en klick på en smördegsplatta (ska egentligen vara filodeg men går lika bra med smördeg), rulla ihop. Pensla med ägg, in i ugnen i 200 grader i 10 min. Serveras med smaksatt creme bonjour. Jag tog den med vitlök och örter.

Sen blandade vi bål och drog igång spelet. Började med Rock Band. Jag har alltid drömt om att spela trummor, en dröm som tyvärr gick i kras efter helgen. Att styra foten i takt med att samtidigt slå på 4 olika "trummor" var för svårt! Sabina & även Tommy fick snart kläm på det hela.. Bas däremot var ju riktigt kul! Vi turades om att ljuda våra vackra stämmor, inte utan en del skratt emellan. Vi sjöng allt från Blink 182, ABBA, Hard rock halleluja (visade sig vara svåår), Jackson 5, Nirvana till nån skrikig låt där man bara hann med att sjunga nåt ord här och var. Drog också några turor Guitar Hero och Singstar. Kvällens bästa ögonblick var när Tommy & Kaj sjöng "The winner takes it all" med ABBA med full inlevelse. Detta ögonblick ska för evigt sparas, så att det går att plocka fram vid ett tråkigt ögonblick. Noteras ska att kl började närma sig åtminstone 1 och bålskålen var nästan tom... Såklart kan inte en spelkväll vara fulländad om killarna inte får utmana varandra i lite hocky. Sabina och jag satt väl och halvsov typ..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar