tisdag 28 juni 2011

Bilder från en vanlig tisdag

Passade på och fota mina älsklingar i sina fina outfits, Kalle i fantomenhuva (flughuva) och Pastilli i munkorg. Hon har den för att inte kunna äta för mycket gräs på en gång och bli tjock (och sjuk) igen. Nu kan hon gnaga i sig ett strå här och var, är lycklig av att få vara ute i "stora" hagen med Kalle. 







Vi håller på med ännu ett bygge - såklart hästrelaterat. Nu ska det byggas en till höförvaring. Grävmaskinen kom igår och grävde brevid Kalle som gick i gräshagen. Vi trodde att han skulle vara som vanligt - alltså livrädd för höga ljud. Men nä nä, kusen rörde inte en min heller. Kalle är en periodare, vissa dagar bryr han sig knappt vissa dagar är han skiträdd. Men han är tvungen att vänja sig, brukar mata honom med gräs då jag trimmar eller klipper gräs. Ser riktigt hur han smyyyger fram, darrar lätt på benen, sträcker halsen för att slippa åt gräset, äter snabbt för att vara beredd på att kasta sig iväg.

Jag ska snart gå ut och bygga en ridplan på lindon som är nyslagen. Kul projekt idag i den stekheta värmen. Får lite sol till bröllopet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar